Real Estat Industrial

Real Estat Industrial

Perbedaan Antara Real Estat Industrial lan Retail

Hot

Friday, December 29, 2017

Perbedaan Antara Real Estat Industrial lan Retail

December 29, 2017 1

Sadurunge kita njawab pitakonan iki, bisa uga migunani kanggo nemtokake saben istilah luwih dhisik.

Eceran lan modern sing diarani minangka 'bisnis tanah' (tinimbang 'tanah pribadi'). Tanah bisnis ngandharake struktur utawa tanah sing diajukake kanggo nggawe entuk manfaat; modern lan ritel mung sub-klasifikasi lahan bisnis.

Kawitane properti modern kasebut minangka properti sing digunakne kanggo sesambungan sing nyata, lan bisa dianggep minangka salah sawijining jalur produksi utawa tanduran. Iki biasane zona kanggo industri cahya, menengah utawa akeh banget. Iki ngemot barang-barang, contone, ruang, carports lan appropriation fokus lan liya-liyane.

Properti eceran minangka properti zona ekonomi sing dipigunakaké sacara khusus kanggo tujuan bisnis, kurban nyata saka barang, tinimbang pametingan - lokasi toko, pusat perbelanjaan, mall lan toko-toko kabeh clustering seneng ing payung ritel.

Umume, organisasi sing nggarap lahan usaha tetep nyewa papan. A spekulator umum nduweni bangunan lan nglumpukake sewa saka saben bisnis sing dianggo ana.

Ana papat jembar dhasar saka réncang lahan bisnis, sing saben-saben bisa mbutuhake tingkat tugas sing beda-beda saka proprietor lan penghuni.

Sewa net tunggal - penumpang sing tanggung jawab kanggo mbayar biaya sewa lan properti.

Ruwang netepake loro - wong sing tanggung jawab kanggo nyewa sewa, biaya properti lan perlindungan.

Telung net rental - wong sing tanggung jawab kanggo nyewa sewa, taksiran properti, perlindungan lan dhukungan.

Rerata net - wong sing manggon diandharake mung kanggo sewa; Tuan tanah mbayar tugas, perlindungan lan dhukungan.

Yen sampeyan nggoleki kepemilikan komersial Komersial, ana pirang-pirang perkara sing sampeyan bakal ngelingi:

1) Penampilan menarik - barang sing tepat sing sampeyan butuhake minangka properti bisnis kosong ing Sydney sawayah-wayah. Coba pikirake kepriyé pedunung bakal teka: apa sing kudu dideleng para klien?

2) Passage esthetic - introduksi awal tally, basic, straightforward stuff. Iki minangka instrumen sing apik banget kanggo nglebokake para pelanggan sing mbesuk ana ing panemu sing luar biasa ... apa maneh, para pelanggan.

3) Lampu Alam - ing popularitas jaman saiki

4) Lokasi - cedhak papan panggonan sing beda-beda, mbukak panggonan golek, transportasi lan liya-liyane.

Wiwit taun 1980, properti eceran wis diwenehi bali 9%, nanging saiki wis bali 6%. Tanah modern nduweni kecenderungan dadi paling ora bisa diprediksi, lan saiki bali sekitar 7% (tinimbang papan paling dhuwur watara 12% ing tengah taun 1990an).
Read More